Deelnemers

Bij het URinControl-onderzoek zijn veel mensen betrokken. Als onderzoeksgroep willen wij alle deelnemers en betrokkenen bij de uitvoering van het onderzoek bedanken! Zonder hen was dit niet mogelijk geweest.

Om u een beeld te geven van alle betrokkenen en de bijdrage die ze leverden, bij deze een opsomming;

Alle vrouwen met interesse in het onderzoek; maar liefst 350 aanmeldingen van dames uit Noord-Nederland, bijna 300 deelnemende vrouwen aan de trial, aan interviews of voor het testen van de app. De meer dan 100 huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistentes verspreid door Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel, uit meer dan 30 praktijken. Zij meldden patienten aan voor het onderzoek en stelden praktijkruimte beschikbaar. De poli-assistentes en gynaecologen van de afdeling Gynaecologie in het UMCG die een onderzoeksruimte beschikbaar stelden. Huisartsen, fysiotherapeuten, urologen en gynaecologen uit Noord-Nederland die deelnamen aan interviews. Hun collega’s uit heel Nederland die deelnamen aan de vragenlijst. De patientenvereniging Bekkenbodem4all die vanaf het eerste begin advies heeft gegeven. Overige betrokkenen die op een andere wijze hebben bijgedragen.

Na de fasen van voorbereiding, inclusie en follow-up komen we nu aan bij het verwerken van de resultaten. We kijken ernaar uit om deze met jullie te delen. Telkens als er nieuws is, zullen wij een bericht op deze website plaatsen. U blijft automatisch op de hoogte door uw emailadres in de zijbalk achter te laten (bij “blijf op de hoogte”).