Samenwerking Cooperatie VGZ

URinControl en Coöperatie VGZ hebben elkaar gevonden in een mooie samenwerking.

Cooperatie VGZ lanceerde recent “Grip op je blaas”, een nieuwe online omgeving voor vrouwen die iets willen doen tegen ongewenst urineverlies. Met betrouwbare informatie en handige tips krijgen zij zelf meer controle over hun blaas.   Deze online omgeving is in samenwerking ontwikkeld met onder andere de huisartsen van URinControl.

Bezoekers kunnen hier via een keuzehulp al snel een aantal praktische tips vinden om klachten te verminderen, passend bij hun situatie. Bijvoorbeeld op het gebied van leefstijl. Willen mensen écht aan de slag? Dan wijst de online omgeving ze ook op de URinControl app.

Art Beuting, Chief Member Officer a.i. bij Coöperatie VGZ: “Ongewenst urineverlies is een probleem dat helaas veel voorkomt, maar waar je dus gelukkig vaak zelf iets tegen kan doen. Daarom zijn we heel blij met de nieuwe online omgeving en met de samenwerking daarin met URinControl. We bieden samen de helpende hand om ongewild urineverlies tegen te gaan.”

Anne Loohuis, huisarts betrokken bij URinControl: “Wij zijn ook erg blij met deze samenwerking. We zijn trots op het programma dat we binnen het UMCG hebben ontwikkeld. Gebruikers hebben na ongeveer 2 á 3 maanden meer controle over het plassen. Het is mooi dat ook VGZ de waarde van URinControl ziet, en dat de app een prominente plek op de nieuwe website heeft.” Benieuwd naar de omgeving? Ga dan naar “Grip op je Blaas – online omgeving VGZ”.