Samenwerking Bijsluiterplus

De URinControl-app is ook opgenomen op de website van BijsluiterPlus. Dit is een website die alle betrouwbare informatie over medicijnen op één plek bij elkaar brengt. Het is in aanvulling op de informatie van de apotheek en handig om informatie nog eens na te lezen.

Voor gebruikers van middelen bij urine-incontinentie is informatie over de URinControl- app hier nu ook gemakkelijk vinden. Voor zorgverleners wordt het verwijzen naar de app een stuk eenvoudiger. Dit kan vanuit sommige apotheek- en huisartssystemen direct tijdens het consult of receptverwerking.  

Apotheker David Wagemaker, initiatiefnemer van BijsluiterPlus: “De URinControl-app is een mooi voorbeeld hoe eHealth de behandeling met geneesmiddelen kan ondersteunen. Daar wordt iedereen beter van. Informatie zoals deze hoort absoluut thuis op BijsluiterPlus.” 

De app is gratis beschikbaar voor alle vrouwen met urineverlies via de Appstore en Playstore. Meer weten over de app, of deze zelf proberen? Kijk dan op https://urincontrol.online/. Of volg de verwijzing bij alle middelen bij urine-incontinentie op BijsluiterPlus. 

Wilt u  ook verwijzen naar de app? De verwijzing is gekoppeld aan alle middelen bij urine-incontinentie, zoals de muscarine-antagonisten en mirabegron. Of word Ambassadeur van URinControl. U ontvangt dan de implementatiematerialen en nog veel meer. Kijk op https://www.urincontrol.nl/doe-mee-2/