De drogist! Plein.nl

URinControl en de online drogist Plein.nl hebben elkaar gevonden in een mooie samenwerking

Veel incontinentiemateriaal wordt online aangeschaft en Plein.nl verkoopt een breed assortiment. Als webshop met het keurmerk Zelfzorg Online is Plein.nl te herkennen aan de Groene Plus: voor het juiste product PLUS een deskundig advies over zelfzorg. Voor de consument is het goed om te weten dat webshops met een Groene Plus verantwoorde zorg leveren bij de verkoop van zelfzorggeneesmiddelen.

Plein.nl geeft ook verantwoorde zorg aan mensen die last hebben van ongewild urineverlies. Bij de incontinentieproducten geeft Plein.nl uitgebreid uitleg over de aandoening en de geschikte middelen. Bovendien wijst de webshop haar klanten nu ook op de URinControl-app, zodat zij zelf iets aan hun klachten kunnen doen. Plein.nl is daarmee de eerste commerciële webshop die haar klanten op het bestaan van de URinControl-app en de website van URinControl wijst. De app geeft betrouwbare informatie en handige tips waardoor mensen zelf meer controle over hun blaas krijgen.  

Sjoerd Dekker en Marjolein Huntjes van Plein.nl:

Binnen Plein.nl zien we de afgelopen jaren een groei in het aanschaffen van incontinentiemateriaal. Plein.nl is daarom continu bezig om het assortiment uit te breiden met hoogwaardig incontinentiemateriaal. We willen we onze klanten een gemakkelijke en discrete manier bieden om hoogwaardige producten te vinden die aan hun behoeften voldoen. Samen met onze leveranciers proberen wij de mensen die last hebben van lichte tot matige incontinentie te bereiken met een ruime keuze in incontinentiemateriaal en te voorzien van informatie. Want niets is zo vervelend dan het verkeerde incontinentiemateriaal aan te schaffen. Plein.nl is blij met de samenwerking met URinControl, zo kunnen wij samen meer mensen bereiken en helpen die last hebben van ongewenst urineverlies. 

Anne Loohuis, huisarts betrokken bij URinControl:

“Wij zijn erg blij met de samenwerking met Plein.nl. We brengen de app onder de aandacht via zorgverleners, zoals de huisarts, apotheker en fysiotherapeut. Maar er zijn ook veel vrouwen met urineverlies die geen hulp vragen, maar wel incontinentiematerialen gebruiken. Daarom is het zo mooi dat ook Plein.nl de waarde van URinControl ziet en dat de app een prominente plek heeft op de website. Zo komen vrouwen met urineverlies de app ook tegen op de plek waar zij materialen willen aanschaffen en zien ze direct hoe ze iets aan hun urineverlies kunnen doen.”

Benieuwd naar de bijdrage van Plein.nl? Ga dan naar https://www.plein.nl/gezondheid/zelfzorghulpmiddelen/incontinentie/