De URinControl-Challenge

De Challenge staat nu op : 21574 vrouwen

 

Wist u dat 1 op de 3 vrouwen in Nederland last heeft van ongewild urineverlies? Het gaat bijvoorbeeld om uw moeder, dochter, tantes, collega’s, buurvrouw en vriendinnen.. Vaak weten ze niet dat er ze er iets aan kunnen doen, of ze durven geen hulp te vragen. Dat is zonde, want urineverlies is niet normaal en er bestaan goede behandelingen! Een vrouw kan hulp vragen via de huisarts en nu is er ook de URinControl-app behandeling. Uit  het promotieonderzoek van Anne Loohuis blijkt de app een werkzame en laagdrempelige behandeling te zijn. Maar nu moeten die 1 op de 3 vrouwen in Nederland er  nog wel vanaf weten! 

DOE OOK MEE AAN DE CHALLENGE

 Deel deze pagina met 3 vrouwen die u kent 

 en vraag hen om de URinControl-Challenge ook weer te delen..

want urineverlies is niet normaal en er bestaan goede behandelingen

En hoe komen uw collega, tante en buurvrouw dan bij de app? De URinControl-behandeling is gratis beschikbaar via urincontrol.online! Daar maakt een vrouw gratis een account aan en de behandeling volgt vervolgens via het platform en de app van Gezondheidsmeter.nl. Dankzij dat platform is de URinControl-behandeling gratis beschikbaar en beveiligd.

2 thoughts on “De URinControl-Challenge

  1. Ik heb 2 maanden mee gedaan aan URincontrole. Beginnen en volhouden Ik ben 82 jaar urinverlie is niet weg maar wel wat verminderd

  2. Wat mooi om te horen dat u heeft meegedaan aan URinControl en dat uw klachten zijn verminderd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *