Ambassadeurs

Er zijn 1 miljoen vrouwen met urineverlies in Nederland. Ons doel is dat al deze vrouwen weten dat ze er iets aan kunnen doen én dat daar nu een app voor is. Daarvoor zijn ambassadeurs nodig: zorgverleners, verkopers van continentiematerialen, patienten zelf, familieleden, vrienden, maar ook de sportschool en de bibliotheek. Mensen en organisaties die urineverlies bespreekbaar maken en de app onder de aandacht brengen. Daarom nodigen we iedereen uit als Ambassadeurs van URinControl.

Word Ambassadeur van URinControl en breng de app-behandeling onder de aandacht bij vrouwen met urineverlies in uw eigen netwerk. Het is geheel gratis en vrijblijvend en u draagt bij aan betere zorg.

Wat betekent het als u ambassader van URinControl bent?

U ontvangt van ons:

  • Campagnematerialen en tips bij de start in september 2023
  • Updates over URinControl-4All, elke maand
  • Uitnodiging voor de online URinControl-café’s
    • In de (online) bijeenkomst leren we van elkaars acties, elke 3 maanden.

Wij vragen u:

  • De app onder de aandacht te brengen
  • Uw ervaringen aan ons terug te koppelen
    • Iedere 3 maanden ontvangt u een online vragenlijst. Deze is optioneel.

Meld u nu alvast aan, dan ontvangt u in september automatisch de uitgebreide uitnodiging met materialen en tips.

Iedereen kan ambassadeur worden. U kunt dit doen als patient, geinteresseerde of (zorg)professional. U verspreidt de app dan bijvoorbeeld in uw eigen (informele) netwerk, onder uw patienten of clienten of onder uw professionele contacten. Hoe meer mensen van de app weten, des te meer vrouwen met urineverlies er baat bij kunnen hebben. Wij leveren de materialen die u kunt gebruiken.

Deelname is geheel vrijblijvend. In september ontvangt u de materialen, tips en updates. U kunt zich ieder moment afmelden voor de updates. U kunt zelf kiezen OF en bij WIE u de app onder de aandacht brengt.

Leren van implementatie-acties. Graag leren wij welke acties succesvol zijn. Want hoe komen vrouwen het beste met de app in aanraking? Via de media, via hun zorgverleners of juist via de familie-app?

Elke 3 maanden vragen we de ambassadeurs van URinControl om hun ervaringen terug te koppelen via een online vragenlijst. Invullen is optioneel. Daarna organiseren we het online URinControl-cafe. Daarin krijgt u een terugkoppeling na elke evaluatie en leren we van elkaar.

Doe ook mee! Hoe meer ambassadeurs, des te groter ons bereik.

Zodat we samen de 1 op 3 vrouwen met urineverlies bereiken.