URinControl komt in beeld!

In 2021 volgen de resultaten van het URinControl-onderzoek en die willen we graag met u delen! Want werkt de app nou écht net zo goed als de bestaande zorg? En hoe en voor wie werkt de app? Alleen door de resultaten te delen kunnen we de zorg verbeteren. De resultaten zijn niet alleen belangrijk voor stoffige wetenschappers en hooggeleerde doktoren, maar juist ook voor de praktisch ingestelde zorgverleners, de deelnemende patienten en praktijken, andere vrouwen met ongewild urineverlies, hun familie en vrienden, en eigenlijk ook gewoon voor de rest van Nederland. Want iedereen kent wel iemand met ongewild urineverlies!

Daarom laten we illustraties maken van elke wetenschappelijke publicatie. Met deze illustraties hopen wij de soms ingewikkelde resultaten voor iedereen begrijpelijk te maken. Na elke publicatie volgen een illustratie en een publiekssamenvatting, deze zijn te vinden via het kopje resultaten. Naast de illustraties per publicatie, is er ook een grote plaat die het hele verhaal van URinControl vertelt. Telkens als er een nieuw resultaat is, vullen we de plaat weer aan. Zoals u kunt zien verwachten we het komende jaar spannende resultaten! We zijn heel blij met de samenwerking met onze illustrator, Ellen van Heijst van Visualpower050, die het ingewikkelde simpel maakt.

Om het nieuws te verspreiden delen we deze illustraties via onze sociale media (Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram). Volg ons, of blijf op de hoogte door uw emailadres op deze website in te vullen. Wij vinden het leuk om te horen wat u ervan vindt.