Volgende fase URinControl-onderzoek

Er breekt een nieuwe fase aan in het URinControl-onderzoek. De inclusie is afgerond, er doen meer dan 250 vrouwen mee aan het onderzoek. In deze nieuwe fase, de follow-up fase, verzamelen we de vragenlijsten en plasdagboeken tot de laatste dame haar deelname heeft afgerond. Dit zal in juli 2019 zijn. Dit is een hele belangrijke fase, omdat het voor de betrouwbaarheid van de resultaten van groot belang is dat we van zoveel mogelijk deelnemers de gegevens verzamelen. Hoe completer, des te beter!

Wij, Nienke Wessels en Anne Loohuis, starten in september met een stage voor onze opleiding tot huisarts. We blijven betrokken bij de follow-up. In de tussentijd krijgen wij ondersteuning van Henk van der Worp (zie ook bij “Over ons“) en de studente Nadine van Merode. Henk en Nadine zullen de deelnemers mailen en bellen over de vragenlijsten. Indien er in de tussentijd vragen zijn van deelnemers, dan zullen ze dat doorgeven aan ons.

Vanaf nu plaatsen we geen maandelijkse nieuwsbrief meer, maar brengen wij u via deze website op de hoogte als er nieuws is. Denk aan presentaties, publicaties, of nieuws vanuit een andere hoek die interessant is voor het onderzoek.

Hartelijk dank voor uw interesse!

Vriendelijke groet,

Anne Loohuis en Nienke Wessels.