Winactie FTO

Maak kans op gratis begeleiding bij FTO Urine-incontinentie URinControl

Ben je huisarts of apotheker? Dan is ook wel eens fijn als je het FTO zelf niet hoeft voor te bereiden!

Met de gratis IVM FTO-werkmaterialen zijn de powerpoint en achtergrondinformatie al grotendeels voorbereid, dus kost het u al half de moeite. Nu is er bovendien een actie waarin u FTO-begeleiding door één van ons kunt winnen!

We verloten de FTO-begeleiding onder de mensen die in juli de gratis FTO-module Behandelbeleid bij vrouwen met urine-incontinentie downloaden. Deze gratis FTO-module en presentatie voor een FTO gaat over behandelbeleid bij vrouwen met urine-incontinentie en het gebruik van eHealth als hulpmiddel bij een blaas- en/of bekkenbodemspiertraining. Een veelvoorkomend probleem in de praktijk en daarom een geschikt onderwerp om in je FTO te bespreken.

Wat kun je verwachten? De winnaar ontvangt gratis begeleiding en ondersteuning van IVM-apotheker Anke Lambooij of huisarts Anne Loohuis bij jouw FTO-groep om de inhoud van de module Behandelbeleid bij vrouwen met urine-incontinentie te bespreken en helpen verankeren.

Hoe werkt het? Als je in aanmerking wil komen voor gratis begeleiding stuur dan na het downloaden van deze module, een mail naar: communicatie@ivm.nl. Vermeld in je mail ook de datum, tijd en locatie van het FTO.