Promotie Anne Loohuis

UITNODIGING

Proefschrift: App voor urineverlies – eHealth of standaard zorg

Op woensdag 3 november om 11.00 uur zal Anne Loohuis, huisarts en epidemioloog in opleiding, haar proefschrift verdedigen in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit van Groningen. U bent van harte uitgenodigd deze verdediging (digitaal) bij te wonen.

DE PROMOTIE: De academische promotie is een openbare aangelegenheid en iedereen is welkom in het Academiegebouw (Broerstraat 5, Groningen). Na afloop zijn aanwezigen ook uitgenodigd voor een feestelijke lunchreceptie in Prinsenhof (Martinikerkhof 23, Groningen) om daar samen te proosten. Wilt u zich via dit formulier inschrijven als u van plan bent om aanwezig te zijn? Met uw inschrijving kunnen we u informeren bij nieuwe corona-maatregelen. Digitaal volgt u de promotie via www.rug.nl/digitalphd.

HET PROEFSCHRIFT is nu beschikbaar. Klik op de afbeelding van het proefschrift voor de digitale versie. Als leek kunt u per hoofdstuk de illustratie bekijken en aan het eind de lekensamenvatting lezen. Ook vindt u hieronder de lekenvideo; zo bent in 4 minuten u helemaal voorbereid op de promotie!  Wilt u het proefschrift graag in boekvorm ontvangen? Mail dan uw adres naar Anne (a.m.m.loohuis@umcg.nl).

Lekenpraatje: vertelt de grote lijnen  van het uitgevoerde onderzoek op een eenvoudige manier. Dit is bij sommige universiteiten een vast onderdeel van de promotieceremonie, in Groningen helaas (nog) niet.

Belangrijke links; De URinControl-app en De URinControl-challenge (heeft u de challenge al gedeeld met uw moeder, zus, vriendin, collega of buurvrouw?)

Met vriendelijke groet, mede namens Anne Loohuis,  Saskia Accord-Maass en Nienke Wessels, de paranimfen. 

Heeft u vragen, opmerkingen of een verzoek?  Mail ons dan: s.w.m.c.maass@umcg.nl of n.j.wessels@umcg.nl.